Pozvání ke sledování Missio magazínu na Televize Noe

25.01.2016 21:25
Ve spolupráci s národní kanceláří Papežských misijních děl připravujeme v Dolní Dobrouči od září loňského roku měsíční pořad o misiích nazvaný Missio magazín. Hodinový blok na Televizi Noe obsahuje dokumenty a reportáže z misií, rozhovory s osobnostmi, tipy pro misijní výchovu či inspiraci k prožívání víry. Pořadem provází Kateřina Rýznarová.

V lednovém díle si např. povídáme s olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem o milosrdenství a misiích, odpouštění a jednotě křesťanů. Spolu s naším hostem zavítáme s kamerou do jižní Asie v dokumentární filmu Srdce pro Bangladéš, pozveme na zajímavé akce v okolí a ukážeme si kulturní přehlídku Papežského misijního díla dětí na Srí Lance.
Premiéry nových dílů v televizním vysílání vychází obvykle na třetí až čtvrté úterý v měsíci (26. 1., 23. 2., 22. 3., 19. 4., 17. 5., 28. 6.) a začínají ve  20.00. Pořad se potom reprízuje v různých časech během 14 dní po premiéře. Uplynulé díly je možné také vyhledat a spustit on-line prostřednictvím videoarchivu Televize Noe.